Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ultiem podium voor gerechten creëren"

Nieuwe lijn hersluitbare en stapelbare take-away boxen

De nieuwe Octaview boxen kennen een aantal subtiele verbeteringen. Ze zijn bedoeld voor delicatessenzaken en food retailers en bieden 'het ultieme podium voor hun gerechten'.

Een opvallend ontwerp – zichtbare krachtige lijnen en achthoekige vormen – is altijd een belangrijk kenmerk geweest van de Octaview reeks. De nieuwe boxen zijn hierop gebaseerd maar hebben vloeiende lijnen, die met het APET-materiaal de stevigheid en sterkte verbetert.

Deze moderne, nieuwe stijl past ook uitstekend bij het transparante, aaneengesloten anti-condensdeksel en diepzwarte bodem die de gerechten extra uitlicht. Zo kunnen managers de nieuwe boxen gebruiken om impulsaankopen vanuit de vitrine of toonbank te stimuleren.

Nieuwe tabs en stevige sluiting
Daarnaast beschikken de boxen over een aantal ergonomische verbeteringen. In het bijzonder de nieuwe stevige sluiting die makkelijk te hersluiten is. In de praktijk sluiten de boxen met een klik, zodat de gebruiker weet dat hij goed gesloten is. Ze beschikken ook over vernieuwde tabs, voor eenvoudiger dragen. De bodem en deksels zijn eenvoudig stapelbaar.

Nieuwe standaard
Melanie Jäger, Senior Trade Marketing Manager, Duni: "Het was ons doel het ultieme podium te creëren voor gerechten - en de standaard stellen wat betreft kwaliteit, stijl en praktisch gemak."

Voor meer informatie:
Duni Benelux BV
T: +31 76 54 32 300
info@duni.nl
www.duni.nl
Publicatiedatum: