Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Panama City: 2e internationale congres voor duurzame tuinbouw

Je hebt net iets meer dan twee weken om een reis te regelen en je voor te bereiden op het 'International Congress on Controlled Environment Agriculture' (CEA) in Panama City van 17 tot 19 mei.



In diverse voorgaande artikelen legden we uit waarom Panama een geweldige locatie is voor dit evenement. Het heeft de potentie om een doorgangspoort te worden voor de ontwikkeling van gecontroleerde omgeving, glastuinbouw en binnenteelt in Midden-Amerika.

Ook Chris Higgins, oprichter van de "Foundation for the Development of Controlled Environment Agriculture" (Stichting voor de ontwikkeling van CEA), schreef twee blogartikelen over het onbenutte CEA-potentieel van Panama en de omliggende landen en zette uiteen waarom zijn bedrijf Hort Americas de tweede editie van het evenement blijft steunen en sponsoren en er zelfs een stand heeft.

Naast een interessant sprekersprogramma (Klik hier voor de complete sprekerslijst),verwacht de organisatie deelname van meer dan 600 deelnemers en meer dan 40 exposanten gespecialiseerd in de landbouw, binnenteeltbedrijven, kassen en de agrarische technologieën op het Amerikaanse continent en wereldwijd. Maak vandaag je plannen om ervoor te zorgen dat je hierbij kunt zijn.

Zie ook: www.icceapanama.org
Publicatiedatum: