Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dick Wolff Management: Internationaal incasso

Dick Wolff Management (DWM) biedt op basis van zijn jarenlange ervaring in samenwerking met een internationaal partnernetwerk talrijke dienstverleningen en services aan. Hoofdzakelijk incassobureaus en advocaten vanuit de hele wereld sturen hun internationale vorderingen aan DWM, die als centrum van een wereldwijd netwerk fungeert. Het is dan ook niet verwonderlijk dat DWM binnen de incassobranche bekend is en daarbuiten nauwelijks.



DWM biedt een crediteur met openstaande nota's één oplossing voor al zijn dossiers, onafhankelijk voor welke landen. Op aanmaningen uit het buitenland reageert nauwelijks nog iemand en uit jarenlange ervaring weet DWM dat incasso het doeltreffendst is wanneer het ter plaatse wordt uitgevoerd. De partners nemen in de eigen landstaal contact met de debiteuren op en zodoende worden communicatieproblemen uitgesloten. Ze kennen de geldende nationale wetgeving en normen en leven ze na, waardoor een serieus incasso gewaarborgd wordt.

Die tarieven per land zijn op de website www.dwm.li te vinden. De website is ook in het Nederlands. Naast een klein bedrag voor de administratie werken alle partners wereldwijd op basis van no cure no pay gedurende de buitengerechtelijke fase. Er zijn dus geen verborgen kosten en geen kleine lettertjes. Betalende maatregelen, zoals adres- en verhaalonderzoeken, gerechtelijke en advocatenkosten alsook vertaalkosten zijn steeds ten laste van de opdrachtgever en worden enkel na instemming uitgevoerd.

Voor meer informatie:
Dick Wolff Management
International debt collection
Industriestrasse 32
9495 Triesen
Liechtenstein
+423 392 3766
www.dwm.li
info@dwm.li

Publicatiedatum: