Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuw hoofdkantoor in Nieuw-Amsterdam geopend

Driedubbel feest bij Hartman Expeditie



Tholen - Hartman Expeditie heeft zich gevestigd in Nieuw-Amsterdam. Het gaat om het hoofdkantoor en het distributiecentrum van het bedrijf. De nieuwe locatie staat pal aan de A37 op bedrijventerrein De Tweeling. Hartman vervoert groenten en fruit naar Scandinaviƫ. Zaterdag vierde het bedrijf van oprichter Ronald Hartman de opening van de nieuwe locatie, het 12,5 jarig bestaan en de aanstelling van de nieuwe directeur Sybo Prakken.



Bij Hartman Expeditie werken 135 mensen. Het bedrijf heeft nu drie vestigingen: in Nieuw-Amsterdam, in Poeldijk (hier zat tot voor kort het hoofdkantoor) en in het Deense Nyborg. Het wagenpark telt 35 vrachtwagens. De logistiek dienstverlener verwacht de komende jaren te groeien met 25 Ć  50 medewerkers.



Volgens Ronald Hartman is de locatie in Nieuw-Amsterdam ideaal. "Niet alleen hebben we hier veel ruimte en groeimogelijkheden, ook liggen we direct aan de kortste route tussen de Randstad en Scandinaviƫ. De locatie past ook nog eens uitstekend in onze rijdtijdenschema's."



Klik hier voor de fotoreportage van het feest

Foto's: Daan Sturm