Achmed en Ibrahim Arab runnen AGF- en vleesgroothandel:

"Klanten gaan hier net zo makkelijk met kip als komkommers weg"

Tholen - De combinatie van een vlees- en een AGF-groothandel kom je niet vaak tegen. Voor de broers Ibrahim en Achmed Arab van Groothandel Ibrahim in Nieuwegein is het echter een perfecte combinatie. "We hebben alles onder één dak. Bijna al onze klanten komen bij ons voor het hele pakket, die gaan net zo makkelijk met kip als komkommers weg!"


Ibrahim en Achmed

Achmed runt aan de ene kant van het pand het vleescentrum van de groothandel, Ibrahim draagt aan de andere kant van het pand zorg voor de AGF-tak. En of het nog niet genoeg is, kunnen klanten ook bij het bedrijf terecht voor levensmiddelen en diepgevroren vis. Dat er vraag in de markt is, blijkt wel uit het feit dat de broers het naastgelegen pand er ook bij hebben gekocht. Ook is de voorkant van het pand vernieuwd. "We hebben een uitstekend jaar achter de rug.""We zitten hier perfect. Je ziet steeds meer klanten die vroeger hun inkopen deden op de groothandelsmarkten in Amsterdam en Rotterdam, nu naar Nieuwegein komen. We hebben klanten door het hele land", vertelt Achmed. De klantenkring van Groothandel Ibrahim bestaat uit markthandelaren, cateraars, groentenboeren en buitenlandse supermarkten. "Ik heb het onlangs nog eens nagezocht, maar ik kon niemand vinden met een gecombineerde vlees- en AGF-groothandel. In die zin zijn we echt uniek."


Ook de mannen van huistransporteur Van Ooijen kwamen langs

"Ik koop alle groenten en fruit zelf in, dat is onze kracht. We hebben onze lijntjes in Barendrecht, Breda, Brussel en Waddinxveen, maar importeren tegenwoordig ook rechtstreeks citrus uit Spanje, groenten uit Marokko en aardappelen en uien uit Frankrijk", vertelt Ibrahim. "We voeren een totaalassortiment, waarbij ik altijd op zoek ben naar iets exclusiefs wat collega's niet hebben. En vervolgens stuur ik ze altijd nog even door naar mijn broer!"

Voor meer informatie:
Groothandel Ibrahim
Laagraven 47
3439 LK Nieuwegein
Tel: 030-2800516
info@ibrahimgroothandel.nl
www.ibrahimgroothandel.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.