Bejo Open dagen van 25 tot 29 september

Purple Power concept en nieuwe toepassingen van spruiten

De Bejo Open Dagen vinden plaats van 25 tot en met 29 september 2018. Daar presenteert het veredelingsbedrijf diverse nieuwe rassen met een verbetering op uiterlijke kenmerken, ziekteresistentie, bewaarkwaliteit en smaak zullen voor het eerst te zien zijn op de demonstratievelden, zoals B-Mox en het biologische sla assortiment. Tijdens deze dagen deelt Bejo tevens resultaten van onderzoek en innovatie. Er zijn diverse activiteiten en bezienswaardigheden, waaronder rondleidingen, de foliekas, het spruitensymposium en concepten.
De Open Dagen vinden plaats van dinsdag 25 september tot en met zaterdag 29 september van 09.00 tot 17.00 (zaterdag tot 16.00 uur) aan de Trambaan 1 in Warmenhuizen.In de innovatieve foliekas voor vruchtgewassen toont Bejo een gevarieerd assortiment van onder andere tomaten, paprika's en augurken. Imkers tonen het belang van bijen en Bejo's activiteiten op het gebied van bijenveredeling en bijengezondheid.

Naast Bejo's bekende concepten, waaronder het koolconcept Coolwrap en de smaakwortelen Cool carrot candy presenteert Bejo nieuwe toepassingen van het gewas koolrabi en spruiten. Nieuw dit jaar is het concept Purple Power. Paarse rassen kenmerken zich niet alleen door hun prachtige kleur. Het hoge gehalte aan vitamines en antioxidanten leveren bovendien een positieve bijdrage aan een gezonde levensstijl.

Dinsdag 25 september organiseert Bejo het "Taste, Health & Innovation 2018 - Brussels Sprouts symposium"; inspirerend en informatief voor spruitentelers van over de hele wereld.
Donderdag 27 september organiseert Bejo het "All about young plants symposium", speciaal gericht op de internationale plantenkwekers.

Voor beide symposia is deelname op uitnodiging.


Voor meer informatie
Bejo Zaden
Trambaan 1
1749 CZ Warmenhuizen
T 0226 - 39 61 62
F 0226 - 39 35 04
www.bejo.nl
www.bejo.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven