Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ruim 3700M2 supermarktoppervlak

Zesde World of Food staat in Amersfoort en maakt winkelen tot een belevenis

De zesde World of Food van Supermarktketen DekaMarkt staat in Amersfoort. "In deze regio zat nog geen World of Food. Winkelen is hier een belevenis. De klant ervaart in de winkel een echt marktgevoel met producten uit alle windstreken. En heb je haast? Dan ga je met zelfscan vliegensvlug de winkel door", zegt supermarktmanager Wouter den Hertog.

 
 
De keuze in vers en houdbaar assortiment is er groot. Verse producten komen zoveel mogelijk van Nederlandse bodem. Regelmatig zijn er nieuwe seizoensproducten. "Met eigen ogen kan de klant het ambacht van de eigen bakkers en slagers bewonderen, een keuze maken uit veel verse en losse groenten en fruit en zelf ananas snijden. En natuurlijk kan er heel veel geproefd worden. Er is een kookstudio waar meerdere dagen per week een kok aanwezig is die met lekkere hapjes de klanten verrast. Speerpunten van de afdeling houdbaar zijn speciaal bier, wijn en koffie uit de hele wereld, kruiden & specerijen en internationale producten die je verwacht bij een World of Food", aldus Dekamarkt. De winkel is 7 dagen per week geopend en parkeren is gratis.
 
 
 
 
Bron: Dekamarkt
 
 

 

Publicatiedatum: