Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uienhandelaar Wouter van der Beek haalt finish Dakar Rally 2010

Wouter van der Beek, uienhandelaar in Creil, heeft de finish van de Dakar Rally 2010 gehaald. Na ruim 8600 kilometer door de woestijn bereikte Van der Beek met zijn FlevoToDakar Team als 21e de eindstreep. Het team kwam in Argentinië dolblij over de finish. ‘Het doel is bereikt. het was één gigantisch groot feest dit weekend. Duizenden mensen stonden er in Buenos Aires langs de route en we werden binnengehaald als helden. Het was een zware Rally, maar we hebben het gehaald. Moe maar voldaan gaan we vandaag en morgen de auto en de vrachtwagens weer naar de haven brengen. En nog even bijkomen van de afgelopen weken’, laat het team enthousiast op hun website weten.



Het FlevoToDakar Team, bestaande uit negen mannen, heeft het niet altijd makkelijk gehad in de hete woestijn. In de vijfde etappe kreeg de auto problemen met het differentieel. Het team liet zich daar niet door tegen houden, op het moment dat er geen reserve onderdelen meer waren, werd er vanuit Nederland een nieuwe lading ingevlogen.

Ondanks de zware rit hebben de mannen het succes van vorig jaar weten te verbeteren. In 2009 kwam het team op plek 45 terecht, dit jaar hebben zij plek 32 in het overall klassement weten te behalen. In totaal kwamen er 88 motoren, 14 quads, 57 auto’s en 28 vrachtwagens over de finish. De Spanjaard Carlos Sainz mag zich de winnaar van Dakar 2010 noemen.

Bron: Ziezo.biz/FlevoToDakar
Publicatiedatum: