Ombouwoperatie Jumbo loopt volgens planning

De grootscheepse ombouwoperatie van de Super de Boer winkels die Jumbo Supermarkten vorig jaar heeft gekocht, loopt volgens plan. Deze week heeft Jumbo het volgende cluster van winkels die worden omgebouwd tot Jumbo bekend gemaakt. Het gaat om Wijchen, Baarle-Nassau, Nootdorp en Assen. 

Het is de bedoeling dat de winkels die de komende periode worden omgebouwd, tweeënhalve week gesloten zijn. Zo kunnen de vestiging én de medewerkers `helemaal Jumbo' worden gemaakt. De medewerkers van de winkels krijgen in die periode een opleiding van Jumbo, waaronder de 7 Dagelijkse Zekerhedentraining. Dit zijn de beloftes, waarmee Jumbo de unieke formule garandeert: de laagste prijs, het grootste assortiment én de beste service. "Jumbo biedt een unieke combinatie van service-elementen aan de klant, die door geen enkele andere supermarkt in Nederland op deze manier wordt uitgevoerd. Daarom is het belangrijk dat we alle nieuwe Jumbo medewerkers goed opleiden, zodat ze de 7 Dagelijkse Zekerheden goed kennen en ermee leren werken," aldus Formule directeur Colette Cloosterman-van Eerd. Daarnaast worden de winkels onder andere uitgebreid met een versplein, brede gangpaden en een ruime entree, waar de winkels van Jumbo Supermarkten bekend om staan. Ook het assortiment wordt fors uitgebreid. Alle medewerkers van de Super de Boer winkels gaan over naar Jumbo Supermarkten. De teams worden aangevuld met een aantal nieuwe medewerkers. 

Openingen 
De opening van de winkels in Wijchen en Baarle Nassau staan gepland voor woensdag 17 maart. Assen en Nootdorp zullen op woensdag 24 maart hun deuren openen. Jumbo Supermarkten houdt bij alle openingen in het kader van de overname van de Super de Boer winkels feestelijke acties om de ombouw te vieren en de klanten welkom te heten. Zo krijgen de eerste 300 klanten op de dag van opening een gratis bos bloemen. Daarnaast ontvangen alle klanten tijdens de openingsweek bij besteding vanaf 25 euro een gratis vers Jumbo appeltaartje. 

Jumbo Supermarkten 
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. In dat kader wordt Jumbo regelmatig onderscheiden met prijzen van klanten en 
leveranciers. Mede dankzij de overname van de gehele onderneming van Super de Boer N.V. zet de groei van Jumbo zich de komende jaren in versneld tempo door. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven