Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Ontdek uw kansen en mogelijkheden in Marokko van 28 april t/m 2 mei 2010

HIC- Marokko, de Nederlandse Ambassade en het Ministerie van LNV nodigen u uit om deel te nemen aan het Holland paviljoen op de internationale agrobeurs SIAM in Meknes, Marokko.

SIAM vindt plaats van 28 april t/m 2 mei 2010 en is de meest belangrijke beurs van Afrika. De EVD financiert deze activiteit in het kader van het programma Collectieve Promotionele Activiteiten (CPA). Hierdoor krijgt u als ondernemer gelegenheid om op relatief goedkope wijze uw producten en diensten door middel van een eigen stand te presenteren op een internationale beurs.

Het Holland paviljoen is een uitstekende manier om in korte tijd in contact te komen met een grote groep (potentiële) klanten en zakenpartners. Deze grote beurs is interessant voor Nederlandse tuin- en landbouwondernemingen (of gerelateerde bedrijven), die zich bezig houden met bijvoorbeeld zaden, kassenbouw en systemen, irrigatiesystemen, groenten en fruit, bloemen, veehouderij, machines, kwekers, verpakkingen, bestrijdingsmiddelen, alsmede export & importorganisaties.

Een beurs is een communicatie-explosie waarin een boodschap van een individueel bedrijf makkelijk verloren gaat. Het Holland paviljoen biedt een krachtig onderliggend concept, waardoor deelnemers profiteren van het Holland-merk.

Op www.hic-marokko.nl treft u uitgebreide informatie over de Marokkaanse agrosector, het Holland paviljoen, deelname en aanmelding.


Contact:
Dhr. A. Aklalouch
Tel: 010-205 1220
E-mail
www.hic-marokko.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven