Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

nieuw logo,

Kleemans, een nieuwe start in 2010

Kleemans maakt een nieuwe start. Het jaar 2010 staat voor hen als adviesbureau in het teken van vernieuwing en herstructurering. Eén van de onderdelen daarvan is het herontwerpen van onze huisstijl met daarbij horend hun logo.

Nieuwe Mission statement

In de begeleidingstrajecten hechten ze veel waarde aan een praktische en pragmatische aanpak, waarbij ze samen met klanten werken aan oplossingen en verbetering van uw kwaliteit en prestaties. ze hebben in hun mission statement getracht om deze aanpak duidelijk te maken:

Kleemans: vragen – denken – doen.
  • Vragen: Door het stellen van veel vragen en luisteren naar wat u te vertellen heeft proberen zij inzicht te krijgen in uw vraagstuk en wensen. Ze zijn geïnteresseerd in uw bedrijfsprocessen, uw werkwijze, uw knelpunten en uw doelstellingen.
  • Denken: Vervolgens denken ze na over het juiste plan van aanpak en doen u een passend voorstel om uw vraagstuk op te lossen en uw doelstellingen te realiseren.
  • Doen: Als u zich in dit voorstel kunt vinden gaan ze aan de slag. Hierbij zijn ze niet alleen adviseur, maar helpen we u ook daadwerkelijk mee in de uit te voeren werkzaamheden om te komen tot het gewenste resultaat.

Nieuw Logo

In het logo ziet u een drietal kleuren terugkomen in de vorm van een waaier. Deze kleuren staan symbool voor de drie teams van Kleemans. De groene waaier symboliseert het team AgriFood, de blauwe waaier verwijst naar het team MKB en de oranje waaier staat voor het team Zorg. Tezamen vormen deze waaiers één grote waaier. Dit geeft de samenwerking en het gebruik van elkaars kennis en kunde binnen Kleemans weer. Dit alles met als doel u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Nieuwe Structuur

Vanaf 1 januari 2010 zijn wij als adviesbureau niet langer een 100% dochteronderneming van Witlox VCS. Het eigenaarschap is vanaf die datum overgedragen aan de aandeelhouders Twan de Kruijf (directeur), Martijn Pulles (teamleider AgriFood en teamleider MKB) en Corné Adriaansen (teamleider Zorg).

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven