Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

fotoreportage (52 foto's)

Empack Den Bosch dé ontmoetingsplaats voor de verpakkingsmarkt

Op 7 en 8 april werd easyFairs Empack georganiseerd in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Tijdens de editie 2010 stelden bijna 320 exposanten hun verpakkingsoplossingen voor aan het publiek. Bezoekers kregen een volledig overzicht van de sector. easyFairs Empack is de ontmoetingsplaats met de top van de Nederlandse verpakkingsmarkt. Op de beurs is een compleet overzicht te vinden van het productgamma, de belangrijkste producenten en vertegenwoordigers.


Polymer Logistics

Klik hier voor de fotoreportage

Het programma omvat: verpakkingen (golf-, vouw- en massief karton, kunststof, kunststoffoliën, papier, hout, metaal, glas), verpakkingsmachines (vul-, sluiten vormmachines, bundel- en wikkelmachines, tel- en weegapparatuur, vacuümmachines, eindverpakkings-systemen, verpakkingslijnen, palletizing & robotica), hulpmaterialen (kleefbanden, lijmen, buffer & omsnoeringsmateriaal, folie, etiketten, bigbags), diensten (contactverpakkers, consulting, opslag en software), coding & marking, printing systemen, offset-flexo bedrukkingen, converting machines, smart labels, flexible verpakkingen, RFID.


Tramper TechnologyDe exposanten kunnen terug kijken op een geslaagde beurs. Wat betreft het aantal bezoekers lopen de reacties uiteen maar over het algemeen was de aanloop in de stands naar tevredenheid. Organisator easyFairs laat weten iets minder standhouders te mogen noteren dan een jaar geleden maar kan spreken over een succesvolle editie 2010.

Klik hier voor de fotoreportage

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven