Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dofra Backus Foodtec naar finale van de Opportunity Award verkiezing

Jaarlijks reikt de metaalunie een prijs uit aan een lid dat zich op een creatieve manier heeft weten te onderscheiden van andere bedrijven in de markt: de Metaalunie Opportunity Award. Dit jaar behoort een producent van machines voor de voedselverwerkende industrie tot één van de drie finalisten, te weten Dofra Backus Foodtec.


Dofra-monteur bij uienschiller

Volgens de jury onderscheidt Dofra Backus Foodtec zich van andere bedrijven door de hoge mate van creativiteit die zij de afgelopen jaren heeft laten zien. Die komt niet alleen tot uitdrukking in de wijze waarop haar strategie tot stand is gekomen, maar ook in de innovatieve producten die zij de afgelopen jaren op de markt heeft gebracht. Zo ontwikkelde Dofra Foodtec telkens nieuwe en onderscheidende machines voor de verwerking van verse groenten en aardappelen waarvan de uienschilmachine, de aardappelsegmenteerder, de paprika-ontkerner en de shaslicksnijder de meest bekende zijn.

Bovendien waardeerde de jury de wijze waarop Dofra Backus Foodtec interne veranderingsprocessen in de onderneming heeft doorgevoerd. Deze dragen bij aan de unieke kwaliteit van de producten en de betrokkenheid van de medewerkers. De uiteindelijke winnaar van de Metaalunie Opportunity Award zal op 27 april door een commissie onder voorzitterschap van voormalig minister van Economische Zaken Jan Terlouw bekend worden gemaakt.
Publicatiedatum: