Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Team Mol Fresh Food wint NK Uienschillen

Onlangs heeft Mol Fresh Food meegedaan met het Nederlands Kampioenschap uienschillen. Een sterk team nam deel aan deze uienrace. Nadat bleek dat de oudkampioen van 2004 ook ging deelnemen wisten de deelnemers dat het serieus zou worden.


Nederlands Kampioen Karin met de beker
 
Desondanks wisten de gemotiveerde dames van Mol Fresh Food de 1e , 2e en 3e plaats te veroveren. Alledrie mochten ze weer huiswaarts keren met een grote beker en een gevulde envelop.

Kampioen voor 2010 is Karin van den Hoorn zij heeft in 10 minuten 12,5 kilo (netto) geschild! Hiermee zijn alle voorgaande records verbroken. Bekijk zelf de film op Sail Kampen 2010 (klik hier).
 
Mol Fresh Food is een uienverwerkend bedrijf dat dagelijks verse uien snijdt in blokjes of ringen. De verpakte producten vinden hun weg naar de horecagroothandels, groentesnijbedrijven en ook bij veel visgroothandels zijn de uienblokjes te vinden.


v.l.n.r. Karin, Melissa en Halina

De 4 eigen auto's brengen deze producten naar hun eindbestemming door geheel Nederland. De onbetwiste kwaliteit is uiteraard alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde medewerkers van het bedrijf. Zij zorgen er voor dat de normen gehaald worden en kwaliteit in een hoog vaandel blijft staan.
 
Bekijk ook de nieuwe site: www.molfreshfood.nl
 
Voor meer informatie:
Mol Fresh Food BV
Huinerweg 8
3882 TE Putten
Tel: 0341-491795
Publicatiedatum: