Boodschappen thuis bezorgen steeds populairder

Vershuys.com verwelkomt binnenkort haar 600ste particulier bestellende klant en groeit sterk. Deze goede score wordt bereikt nadat pas een half jaar geleden met dit concept gestart is. Verse groenten, fruit, brood, vlees en zuivel uit de regio worden via internet besteld en gekoeld thuis bezorgd. De klant heeft vertrouwen in Vershuys.com. Deze geeft Vershuys een 8.4 voor de totale verskwaliteit, waar de supermarkt een 6.4 scoort. Ondertussen wordt in heel Nederland bijna 30% van de totale retail-omzet via internet gedaan. Boodschappen en gezonde voeding zijn hierin de snelst groeiende categorie.De eigenaren kijken met vertrouwen naar de toekomst. Gedurende de zomer breidt Vershuys.com het bezorggebied verder uit in Limburg met Sittard en Geleen en in Brabant met ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Brede klantengroep

Met name gezinnen met kinderen bestellen online hun versboodschappen bij Vershuys. Maar zeker ook de senioren weten Vershuys.com steeds beter te vinden. Speciaal voor mensen die niets met internet hebben, is een telefonische orderlijn geopend. Het gemak van aan huis bezorgen blijkt de doorslag te geven, wanneer na de eerste bestelling de verskwaliteit en de prijs goed blijkt te zijn. De consument krijgt bij Vershuys.com de garantie dat hij niet meer betaalt dan in de supermarkt. Hij ontvangt het beste vers, waar mogelijk uit de eigen regio, met een 100% versgarantie. Niet goed betekent dan, geld terug.

Niet thuis zijn bij bezorging

Vershuys.com heeft afgelopen maand samen met een koelspecialist een vernieuwende koeltas-technologie geïntroduceerd. Klanten hoeven hierdoor niet meer thuis te zijn op het moment van levering. De koeltassen worden volgens instructie van de klant achter het huis geplaatst. De boodschappen blijven in deze koeltas minimaal 6 uur vers en de bezorgkosten bedragen dan slechts € 3,50. De eerste klanten werken reeds met dit systeem.


Boodschappen op werk geleverd

Steeds meer bedrijven zien het als onderscheidend en tevens gezond voordeel om hun medewerkers de service aan te bieden versboodschappen op het werk te laten bezorgen. De medewerkers bestellen voor 11.00 uur hun boodschappen. De volgende dag staan deze dan gekoeld voor hen klaar op het werk. Zo nemen het UWV Venray, Toverland, Citaverde en Elkerliek Ziekenhuis onder andere deze service van Vershuys.com af.

Uitbreiding assortiment met Patisserie Broekmans

Bijzondere versproducenten weten Vershuys.com ook te vinden, aangezien hun lokale kwaliteitsaanbod direct aangeboden wordt aan de gehele regio Limburg en Brabant. Afgelopen weken zijn boerenzuivel, zacht fruit, cocktailsalades, aardappelschijfjes, verslunches en luxe echte bakkersvlaaien toegevoegd. Binnen 2 weken is ook de top 20 van de patisserie producten van Patisserie Broekmans uit Venlo aan huis verkrijgbaar via Vershuys.com. IJs, vers gesneden fruit en verse vis worden binnenkort toegevoegd.

Voor meer informatie: www.vershuys.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven