Gratis blender voor het leukste en lekkerste zomerrecept

Leef je deze zomer uit met de meest frisse zomercocktail of heerlijk groentegerecht. Dat is het doel van GroentenFruit Bureau met de actie “Win een blender met jouw favoriete recept”. Deze zomer geven cocktails, smoothies en groentegerechten heel Nederland volop geur en kleur en het leuke is dat de consument zelf de recepten verzint. De meest originele vondsten worden beloond met een blender van een topmerk. De consument kiest uit het overvloedige seizoensaanbod bij de groenteman of in de supermarkt en experimenteert met groenten en fruit naar hartenlust. Variëren op bestaande recepten? Iets nieuws bedenken? Alles kan, alles mag! Voor inspiratie kan de consument terecht in Veggipedia op www.groentenfruitbureau.nl.Leuke nieuwsbrief met info en acties

Van de informatie op Veggipedia, de online encyclopedie voor groenten en fruit, krijgt de consument lekkere trek en gezonde zin om direct met groenten en fruit aan de slag te gaan. Talloze ideeën zijn te verzinnen zoals paprika voor op de barbecue, een salade met komkommers en radijs of een origineel recept met zomerbietjes. Veggipedia geeft over ruim 160 soorten groenten en fruit handige informatie en helpt ongemerkt bij het behalen van de dagelijkse portie 2x2, ofwel twee ons groenten en twee keer fruit. Ook geeft GroentenFruit Bureau actuele informatie over producten en speciale acties in de gratis online nieuwsbrief. Om deze nieuwsbrief maandelijks gratis te ontvangen is slechts een registratie op www.groentenfruitbureau.nl nodig.

Deze zomer vraagt om een blender

Met de blender ontdekt de consument hoe makkelijk en lekker het is om allerlei gerechten te bereiden in de blender. Van smoothies, vruchten- en groentesappen in alle denkbare variaties tot soepen, milkshakes en bijvoorbeeld babyvoeding.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven