Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Handelsmissie groenten en fruit naar Hong Kong

De Chinese groenten- en fruitsector is volop in ontwikkeling. China is 's werelds grootste producent van uien, asperges, knoflook, appelen en appelsap.
De vraag naar producten van hoge kwaliteit stijgt als gevolg van de toenemende inkomens van de Chinezen. Nederland heeft een leidende positie als het gaat om productie, kwaliteit, innovatie in nieuwe rassen en verpakkingen, technische vaardigheden, logistiek en voedselveiligheid. Een goede samenwerking tussen China en Nederland garandeert voor beide landen goede economische vooruitzichten.

Ter gelegenheid van de World Expo 2010 Shanghai, die plaatsvindt van 1 mei tot 31 oktober, organiseert het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) vijf verschillende aan landbouw gerelateerde dagen in het VIP gedeelte van het Holland Paviljoen "Happy Street". Gedurende deze dagen zullen thema gerichte seminars en een handelsmissie plaatsvinden. Het LNV in China nodigt u uit deel te nemen aan de 'Fruit and Vegetable Trade Mission' van 6 tot 15 september. Het programma start met een bezoek aan de Fruit Logistica in Hong Kong, gevolgd door een introductie op de grootste im- en exportmarkt van groenten en fruit in Guangzou. Daarna vertrekt het gezelschap naar Chongqing, voor matchmaking en bedrijfsbezoeken.

Voor het programma klik hier.

De kosten voor deelname aan deze interessante missie bedragen € 700 en voor elke extra deelnemer van hetzelfde bedrijf € 500. Het aantal tickets is beperkt dus wees er snel bij! Het deelnameformulier kunt u sturen naar het LNV-kantoor in China per email pek-lnv@minbuza.nl

Voor meer informatie Mr. R. van den Bergh, management Agro chains and Fisheries (AKV), LNV the Hague. Tel: 0031-70 3784246 of per email naar r.w.c.van.den.bergh@minlnv.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven