Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

dinsdag 5 en woensdag 6 oktober, Expo Houten

Volop versvariatie op AGF Detail 2010

Op dinsdag 5 en woensdag 6 oktober 2010 is Expo Houten het decor voor alles wat met vers te maken heeft. Ahoy Rotterdam organiseert daar dan in samenwerking met AGF Detailhandel Nederland de 7e editie van AGF Detail, de vakbeurs voor AGF-specialisten. Het thema van de tweedaagse versparade luidt ‘Verrassend Ondernemen’. Bezoekers worden getrakteerd op prikkelende productpresentaties, verrassende verscombinaties, nieuwe convenience producten en natuurlijk de finale van de verkiezing ‘Beste Groenteman van Nederland’.

AGF Detail is dé plek als u zich wilt laten inspireren door alles wat met vers te maken heeft. Dit jaar is een recordaantal groothandels aanwezig. Daarnaast presenteren zowel leden van de VWU versgroep als verscentrum Ede zich tijdens de beurs. Op de beursvloer vindt u onder andere kiemgroenten, tomaten, (on)bewerkte uien- en aardappel-producten, vruchtensappen en kruiden. Ook voor een nieuwe weegschaal, presentatie-meubel, snijmachine of bedrijfsvloer bent u aan het juiste adres bij AGF Detail.

Exposanten komen graag met nieuwe producten naar de beurs. Zo lanceert Dampack International uit Werkendam een nieuwe lijn saladeschalen. Ook Gerrit van Gelder van L. van Gelder kijkt uit naar de beurs. "Wij zijn momenteel druk bezig met o.a. een digitaal informatiesysteem voor detaillisten en nieuwe vormen van salades en maaltijden. Tijdens AGF Detail verrassen wij bezoekers met tips voor het maken van eigen promotiemateriaal en prijskaarten en schenken wij veel aandacht aan gesneden maaltijden en salades die door AGF-specialisten in een handomdraai tot een eigen product kunnen worden verwerkt."

Primeur: landelijke AGF-productkeuring

Nieuw op AGF Detail is de 1e editie van de landelijke AGF-productkeuring, een gezamenlijk initiatief van CKO en SVO. Zowel gevestigde als ambulante AGF specialisten kunnen een maaltijd of salade inzenden die tijdens de beurs gejureerd worden. De producten zijn tijdens AGF Detail te bewonderen.

Ontknoping ‘Beste Groenteman van Nederland’

Traditiegetrouw binden op de eerste beursdag 6 groentespecialisten uit de gevestigde en ambulante handel de strijd met elkaar aan in een live kookwedstrijd. De presentatie van de finale is in handen van TV kok Rudolph van Veen. Hij zal bekendmaken welke deelnemer zich een jaar lang de beste groenteman van Nederland mag noemen. De tweede beursdag staat in het teken van demo’s maaltijdbereiding, productpresentatie Hollands product en er wordt info gegeven over de nieuwe cursus voedingsadviseur.

Marketingtips van AGF Servicepunt

Het AGF Servicepunt is een initiatief dat de groenteman, de groothandelaar, de formulehouder en iedereen die binnen de AGF branche aan de slag is, lokale marketingondersteuning biedt. Het servicepunt geeft op de beursvloer tips hoe u uw bedrijf commercieel kunt uitdragen binnen het directe verzorgingsgebied. Veel exposanten van AGF Detail zijn supporter van het AGF Servicepunt.

Twee beurzen onder één dak

Gelijktijdig met AGF Detail vindt de vakbeurs Foodspecialiteiten plaats. De beurs presenteert een compleet overzicht van mooie producten en biedt u de gelegenheid om te proeven en beleven wat de kaas- en delicatessenbranche te bieden heeft.

AGF Detail is dé ontmoetingsplek voor AGF-specialisten waar u in een informele sfeer vakgenoten treft, kennismaakt met nieuwe producten en geïnspireerd raakt door verrassende toepassingen. Schrijf u nu in voor een gratis bezoek via www.agfdetail.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven