Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

opbrengstbepaling vanuit satellietmetingen

Opbrengstcijfers aardappels online op Mijnakker.nl

Door de ongewone omstandigheden in de groei en ontwikkeling van de gewassen dit seizoen, vergde het reken - en meetwerk voor de opbrengst veel meerwerk. De eerder beloofde termijn is daardoor niet gehaald, excuses hiervoor. We hebben hiertoe besloten omdat betrouwbaarheid van de gegevens meer prioriteit hebben dan de datum.

Maar nu zijn ze online, de opbrengstcijfers en onderwatergewichten voor uw aardappels. De opbrengstcijfers voor tarwe en mais waren reeds online vanaf half juli. Opbrengstcijfers van suikerbieten verwachten we begin september. Ziet u nog geen opbrengstcijfers? Het kan voorkomen dat u de velden poot, opkomst en of (verwachte) loofvernietigings/oogst datum niet hebt ingevuld. Deze zijn nodig voor de berekening, dus is het van belang dat u deze invult.

Bent u ook benieuwd naar de opbrengsten van uw perceel maar heeft u nog geen percelen aangemeld op mijnakker.nl? U kunt nog steeds nieuwe akkers aanmelden op mijnakker.nl voor de opbrengst prognoses van uw perceel, tevens kunt u dan ook alle andere gegevens over groei, vocht en stikstof, van het hele seizoen 2010 terugkijken.
Opbrengstcijfers zijn beschikbaar voor aardappels, bieten, granen en mais en zijn een gratis service van mijnakker.nl i.c.m. het basispakket groeiparameters.

Klik hier om direct naar mijnakker.nl te gaan
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven