Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rabobank sluit meeste financiële deals

Van de financieel adviseurs heeft de Rabobank bij de meeste deals geadviseerd in het eerste halfjaar van 2010. Dit blijkt uit het eerste halfjaarrapport 2010 van OverFusies.nl. ING volgt op de tweede plaats gevolgd door een verassende nummer drie, Boer & Croon. Niet eerder stond Boer & Croon zo hoog in de league tables van OverFusies.nl. RBS staat gezien het aantal deals op de vijfde plaats. Accountancykantoren Deloitte, KPMG en PricewaterhouseCoopers staan eveneens in de top 10.

Rabobank en UBS adviseren bij grootste deals
In de league table gesorteerd naar waarde staan de Rabobank en ING respectievelijk op plaats één en twee. RBS volgt op de derde plaats. Als zakenbanken worden meegeteld die geen Nederlandse vestiging hebben dan spelen de internationale zakenbanken een hoofdrol. De top drie bestaat uit UBS, JPMorgan en Barclays.

Zie voor een overzicht van van banken en corporate finance-kantoren die adviseren bij fusies en overnames en een vestiging hebben in Nederland: OverFusies.nl

Bron: OverFusies.nl
Publicatiedatum: