Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
www.koornstra.nl en www.reputation.nl

Koornstra & Co introduceert tweetal websites

Koornstra & Co heeft een nieuwe huisstijl geïntroduceerd en direct een tweetal nieuwe websites gelanceerd www.koornstra.nl en www.reputation.nl. "Na jaren van trouwe dienst was het tijd om afscheid te nemen van ons oude logo. Het vertrouwde donkerblauw is aangevuld met fris groen en onze hele stijl is afgestemd op hoe we zijn. Bij ons vooruitstrevende bedrijf met jonge mensen hoort een huisstijl die er mag zijn en u zult het dan ook nog vaak letterlijk en figuurlijk voorbij zien komen", zegt Alex Prins.



Op de website www.koornstra.nl vindt u alle relevante informatie over het profiel van het handelshuis, de geschiedenis, importactiviteiten en ziet u wie de contactpersonen zijn. Op www.reputation.nl kunt u alles vinden over de Reputation-producten, de telers, onze kwaliteit. Kortom: onze Reputation, in de markt gezet door Handelshuis Koornstra & Co", vertelt Alex Prins.

Voor meer informatie:
Koornstra & Co
Poortcamp 17
2678 PT De Lier
Tel: 0174 52 79 00
Fax: 0174 42 10 97
info@koornstra.nl
Publicatiedatum: