vanaf 1 januari 2011 nieuwe organisatie

Huwelijk Vast en SNG

Gisterenmiddag is, onder leiding van dagvoorzitter Jan van de Hoef, tijdens de oprichtingsvergadering van de nieuwe binnenlandse groothandelsorganisatie, het huwelijk voltrokken tussen SNG en Vast. De leden van de beide organisaties stemden unaniem voor de nieuwe organisatie. Vast en SNG zullen vanaf 1 januari 2011 opgaan in de nieuwe organisatie. Eind dit jaar zullen de beide organisaties hun eigen activiteiten stopzetten. De naam van de nieuwe organisatie zal zo snel mogelijk bekent gemaakt worden. De vergadering heeft ook unaniem besloten om het merk Trofee (het huismerk van Vast) te gaan gebruiken in de nieuwe organisatie. Trofee staat voor kwaliteit en dat is waar de gehele nieuwe organisatie ook voor staat.


Paul Dijkman en Jan van Reenen

Tevens is gisterenmiddag het bestuur, de inkoopcommissie en de marketing/verkoop commissie gekozen.

Het bestuur zal bestaan uit:
Voorzitter: Jan van Reenen
Vicevoorzitter: Paul Dijkman
Secretaris: Fokko de Mooij
Penningmeester: Marcel van der Lem
Lid: Wim Fatels

De inkoopcommissie komt volgende week al bij elkaar om de nieuwe inkoopcontracten van leveranciers voor de nieuwe organisatie te gaan bespreken en vastleggen. De marketing/verkoop commissie zal zich gaan buigen over de nieuwe naam en het logo van de nieuwe organisatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.