Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwbouw Asia Express Food krijgt vorm

Tholen - Op 23 maart werd de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Asia Express Food. "Door de steeds groeiende afname, omzet en de uitbreiding van het assortiment authentieke Aziatische producten en sinds enige tijd ook Afrikaanse artikelen is de realisatie van dit nieuwe distributiecentrum noodzakelijk om onze klanten ook in de toekomst optimaal van dienst te kunnen zijn", aldus Harrold de Groot.



Eind van het jaar wordt het nieuwe pand opgeleverd waarna Asia Food Express in februari 2011 haar intrek hoopt te nemen. Het nieuwe distributiecentrum is in aanbouw op Bedrijvenpark Rijksweg 50, langs de N50 in Kampen. Op een kavel van 20.000 m2 wordt een pand van 11.000 m2 gerealiseerd, bestaande uit een distributiecentrum, en een ruime kantoorruimte. Naast de nieuwbouw is straks voldoende parkeerruimte voor personeel en bezoekers.



Bijzonder aan de nieuwbouw is het gemixte pakstation waar het veelzijdige assortiment aan droge en verse producten onder perfecte omstandigheden gedistribueerd zal worden. "De 12 docks komen uit in een speciale koelruimte waardoor de producten gelijkmatig worden blootgesteld aan een verlaagde temperatuur en de droge producten geen invloed hebben op de verse waren", aldus Harrold. "Het nieuwe pand biedt ons kansen om in het bijzonder ons versmerk Wabu nog breder uit te zetten op de markt en onze kwaliteit te waarborgen."

AEF is onderdeel van de Brouwer Groothandels Groep


Impressie nieuwbouw Asia Express Food

Voor meer informatie:
Asia Express Food
Spoorstraat 56
8271 RH IJsselmuiden
Tel. +31 (0)38-3329082
Fax +31(0)38-3329045
www.asiaexpressfood.nl