Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lucas Rive verwerkt tafelzuur meest creatief in zijn gerechten

Kesbeke reikt Zilveren Ui Trofee 2010 uit

Lucas Rive, chef-kok van restaurant De Bokkedoorns (twee Michelinsterren), is onderscheiden met de Zilveren Ui Trofee 2010. De gelauwerde chef ontving de trofee uit handen van Oos Kesbeke, directeur en eigenaar van Kesbeke Fijne Tafelzuren en initiatiefnemer van deze jaarlijkse onderscheiding.

Lucas Rive is de derde chef-kok die de ‘Zilveren Ui’ ontving. De eerste werd in 2008 uitgereikt aan chef-kok Paul Fagel (restaurant Het Arsenaal, Naarden-Vesting), de tweede vorig jaar aan chef-kok Margo Reuten (restaurant Da Vinci, Maasbracht).

De onderscheiding van Kesbeke wordt jaarlijks uitgereikt aan een culinaire vakman of -vrouw die een bijdrage levert aan het onder de aandacht brengen van de toegevoegde waarde en smaakbeleving van tafelzuur, en deze op een creatieve manier in zijn of haar gerechten verwerkt.

Bron: De Restaurantkrant
Publicatiedatum: