Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LC Machinery levert 50e Affeldt-machine aan Wiskerke Onions

Met de recente levering van een Affeldt-computerweger aan Wiskerke Onions werd een bijzondere mijlpaal bereikt. Het betrof maar liefst de 50e Affeldt-machine die Wiskerke in gebruik heeft genomen.

Wiskerke Onions te Kruiningen heeft een vooraanstaande positie in de uienmarkt als sorteer- en verpakkingsstation. De uien en sjalotten worden verpakt op moderne verpakkingslijnen in zowel klein- en grootverpakking. Alle verpakkingslijnen bij Wiskerke Onions worden gevormd door Affeldt-machines. De levering van de 50e Affeldt-machine betrof een computerweger type AVN 112-CW 12EVG, geschikt voor gewichten van 2 kg tot 25 kg.

Direct na de installatie waren de medewerkers van Wiskerke Onions onder de indruk van de prestaties. "De installatie verliep voorspoedig en professioneel en de machine was na wat afstellen snel in gebruik", vertelt Cees van der Hart, mede verantwoordelijk voor de productie bij Wiskerke Onions. Jaap Wiskerke vult aan: "Het is een imposante machine evenals de prestaties ervan. Onze toevoerlijnen kunnen de machine met moeite bijhouden. Dat zegt wel wat over de verwerkingscapaciteit van deze computerweger. Bovendien zijn de gewichten die de machine afgeeft meer dan uitstekend."
 
Genoeg reden dus voor een traktatie van LC Machinery aan de medewerkers van Wiskerke Onions.


Jaap Wiskerke (rechts) en Cees van der Hart (links) samen met Peter Dieckman van LC Machinery.

LC Machinery uit Nieuwerkerk a/d IJssel is al meer dan 30 jaar de exclusieve partner van machinebouwer Affeldt uit Duitsland en heeft een leidende positie opgebouwd als leverancier van weeg- en verpakkingsmachines in de AGF sector. Voor het verpakken van uien levert LC Machinery computerwegers, net clippers en zakkenvulmachines, van kleinverpakking tot 25 kg.

Voor meer informatie:
LC Machinery b.v.
Chris de Krom
Hoogeveenenweg 150
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel
tel: 0180-393730
E-mail
www.lc-machinery.nl
Publicatiedatum: