Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ook present op Interpom, (hal 1, stand 1131)

Nieuw bedrijfspand Murre Techniek B.V.

Tholen - Murre Techniek B.V. heeft na 23 jaar hard werken een modern nieuw pand op de bestaande locatie aan de Zuidweg te Krabbendijke gerealiseerd. Het pand is gericht op expansie van het bedrijf naar de toekomst toe, alle productie ruimtes zijn voorzien van overheadkranen met een ruime hijscapaciteit. In de montagehal zijn twee bovenloopkranen geïnstalleerd met hijscapaciteit van 10 ton per stuk.Hoogte

De ruime las- en montagehal heeft in het midden een nok hoogte van 12 meter. Hierdoor kan Murre Techniek weer voldoen aan de marktvraag, die de laatste jaren moeilijk te beantwoorden was. Er moesten diverse projecten in de buitenlucht uitgevoerd worden. Dit is nu opgelost!

Overhead deuren

Voor een machinefabriek als Murre Techniek is de overhead deur de limiet voor de te ontwerpen machines. Ook dit is enorm verbeterd, september vorig jaar was deze 4 meter breed bij 4 meter hoog. En nu is deze 8 meter breed bij 5 en halve meter hoog.

Oppervlakte

In september was de nuttige vloeroppervlakte inclusief kantoorunits en containers 1000 m². De nieuwbouw heeft een nuttige vloeroppervlakte van 2250 m². Wat neer komt op een ruime verdubbeling.

Toekomst

Murre Techniek is door deze investering een betrouwbare partner met in het programma een groot scala aan mogelijkheden voor de voedingsmiddelen en schelpdieren branche. Tijdens de Interpom (hal 1, stand 1131) informeert Murre Techniek iedereen over de nieuwste ontwikkelingen binnen het bedrijf.


Voor meer informatie:
Marco Huissen
Murre Techniek B.V
Zuidweg 18-20
4413 NM Krabbendijke
Tel 0113-503080
Fax: 0113-503885
Mob: 0653-644351
[email protected]
www.murre.nl