Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een groenteboer besluit een aquarium te kopen en wil....

Een groenteboer besluit een aquarium te kopen en ze er zoutwatervissen in. Hij besluit naar zee te rijden en daar zoutwater te halen. Op de pier van Hoek van Holland gekomen, ontmoet ie een visser. Hij spreekt hem aan en vraagt om zoutwater. 'Da's hier geen probleem!' zegt de visser. 'Wat kost een emmer?' vraagt hij. 'Vijf Euro.' antwoordt hij. 'Ok√©, doe mij maar een emmer'. De man schept een emmer vol met zeewater en de groenteboer betaalt hem vijf Euro. Thuis gekomen kiepert hij het water in het aquarium. Dan ziet hij dat hij nog heel wat water tekort komt en bedenkt dat hij nog een aantal keren heen en weer zal moeten rijden naar Hoek van Holland. Terug bij de pier zit daar nog steeds datzelfde vissertje. 

Hij spreekt hem weer aan, maar ondertussen is het laagwater geworden . 'Zoooooo,' zegt hij, 'U hebt goed verkocht vandaag...'

Publicatiedatum: