Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Werknemer wil graag fitnessen op kantoor

Als Nederlandse werknemers mochten kiezen, wil 24 procent het liefst een fitnessruimte op het werk hebben. De fitnessruimte wordt op de voet gevolgd door een massageruimte met fysiotherapeut (23 procent). Dit blijkt uit een online onderzoek van Unique. 

Ruim 1.200 respondenten gaven antwoord op de vraag: welke faciliteit zou jij het liefst op kantoor willen hebben? 

Andere wensen
Andere wensen die op het lijstje staan zijn een café/restaurant (zeventien procent), een gebedsruimte (zes procent) en een kapper (vijf procent). Een tandarts of bedrijfsarts staat niet hoog op de wensenlijst van de kantoormedewerker, slechts drie procent geeft aan dit het liefst op de werkvloer te willen hebben. Tot slot geeft 22 procent aan dat zij geen behoefte heeft aan dit soort extra faciliteiten op kantoor. Dit laatste laat zien dat de manier van werken sterk aan het veranderen is. Werk wordt mee naar huis genomen en aan de andere kant worden privé-zaken ook op het werk afgehandeld."

bron: Management online
Publicatiedatum: