Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gerard van Oosten legt functie algemeen directeur ZLTO neer

Per 1 januari 2011 legt Gerard van Oosten de functie van algemeen directeur bij ZLTO neer. Dat zijn ZLTO-bestuur en Van Oosten in goed overleg met elkaar overeen gekomen. Gerard van Oosten is sinds mei 1998 algemeen directeur van toen nog NCB. Onder zijn leiding heeft ZLTO zich ontwikkeld tot een professionele en visiegedreven organisatie die agrarische ondernemers ondersteunt in het realiseren van een duurzaam perspectief.

Door strategische investeringen en participaties, deskundig advies op maat, tal van vernieuwende projecten en de omvorming naar een moderne belangenbehartiger is ZLTO uitgegroeid tot een gewaardeerd partner, toonaangevende initiator en participant in de agro- en foodwereld.

ZLTO is een bloeiende vereniging (18.000 leden) van ondernemers in de groene ruimte met een heldere visie op de gewenste ontwikkelingen in deze sector. Van Oosten gaf vorm aan de vernieuwing in het denken over de verschillende rollen die ZLTO heeft in de verduurzaming van land- en tuinbouw. ZLTO staat er anno 2010 goed voor en is partner in menig project en netwerk.

Aan de realisatie van het nieuwe kantoor aan de Onderwijsboulevard in ’s-Hertogenbosch heeft Van Oosten een belangrijke bijdrage geleverd. De verhuizing markeert daarmee tevens een nieuwe fase in het bestaan van ZLTO en is een natuurlijk moment voor Van Oosten om een andere stap te zetten. Een nieuw pand, de ZLTO Visie ‘Meerwaarde(n) – Voorwaarde(n)’, de strategie voor de toekomst en de introductie van Het Nieuwe Werken geven vereniging en organisatie een nieuw elan en nieuwe dynamiek.

Gerard van Oosten zal de komende tijd ZLTO blijven vertegenwoordigen in een aantal bestuurlijke posities.

Publicatiedatum: