Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Andreas Allenspach nieuwe directeur Van Rijn Trading

Het is ons een genoegen bekend te kunnen maken dat de heer Andreas Allenspach als directeur van van Rijn Trading b.v. in Poeldijk zal worden aangesteld. Andreas Allenspach zal leiding gaan geven aan de groente- en fruitactiviteiten van de Van Rijn groep en zal, gebaseerd op zijn vele jaren ervaring in de branche, bij gaan dragen aan de verdere ontwikkelingen van de Groente- en fruitactiviteiten binnen de Van Rijn Group of companies.

Officieel zal zijn dienstverband beginnen per 1 juli 2011 maar Andreas Allenspach zal vanaf aanvang februari, te beginnen op de Fruit Logistica in Berlijn, reeds bij van Rijn's activiteiten betrokken zijn. Andreas Allenspach heeft vele jaren ervaring in de internationale Groente en Fruit branche, evenals langjarige ervaring in de internationale retail. Het grootste gedeelte van zijn loopbaan was Allenspach werkzaam bij Migros in Z├╝rich, Zwitserland. Als directeur van het "Category management" was hij, naast vele andere taken, verantwoordelijk voor de implementatie van strategie binnen de operatie, het realiseren van de beoogde omzetten alsook voor het leiden van diverse teams en afdelingen binnen Migros.
 
Alle kwalificaties en ervaring zullen bijdragen om Andi Allenspach een belangrijke rol te laten spelen bij de verdere ontwikkeling en globalisering van de Van Rijn group. Deze belangrijke stap bevestigt eens te meer dat het 155 jaar oude Van Rijn vastbesloten is om de rol van Global Service provider verder uit te bouwen. De van Rijn Group heet Andreas Allenspach van harte welkom en ziet met veel vertrouwen de samenwerking tegemoet.
 
Voor informatie:
Aad van der Windt
CEO Van Rijn group
Publicatiedatum: