Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belangenorganisaties in agrarische sector onder de loep

Wat verwachten boeren en tuinders van een belangenorganisatie voor de land- en tuinbouw? Is dat alleen belangenbehartiging of ook promotie van de sector en het bieden van inkoop- of ledenvoordelen? En hoe tevreden zijn de agrarische ondernemers eigenlijk over de belangenorganisaties?

Vul hier het onderzoek in (duurt ongeveer 5 minuten).

Deze week start Agrio Uitgeverij in samenwerking met agrarisch onderzoeksbureau Geelen Consultancy uit Wageningen een grootschalig online onderzoek om antwoord te geven op deze vragen.

De resultaten van het onderzoek worden zowel aan de deelnemers als aan de belangenorganisaties beschikbaar gesteld, zodat de belangenorganisaties een goede indruk krijgen van wat er ‘leeft en speelt’ onder de leden en zij hierop kunnen inspelen. Ook worden de resultaten gepubliceerd in de agrarische vakbladen en op de websites van Agrio.

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk boeren en tuinders deelnemen aan dit onafhankelijk onderzoek aldus de organisatoren, zodat de mening van leden, niet-leden, tevreden of minder tevreden duidelijk wordt. Geelen Consultancy gaat hiervoor duizenden boeren en tuinders per e-mail uitnodigen voor deelname aan het onderzoek. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten.

De meeste belangenorganisaties zijn op de hoogte van het onderzoek en hebben vooraf inzage gekregen in de vragenlijst voor eventuele opmerkingen of suggesties voor verbetering. 

De intentie is ook om het onderzoek een keer in de twee jaar uit te voeren, zodat we kunnen nagaan of de dienstverlening wel of niet verbeterd is en of de verwachtingen van de agrarische ondernemers wel of niet veranderd zijn.

Voor meer informatie over het onderzoek:
Agrio Uitgeverij Consultancy
Robert Ellenkamp
[email protected] 
0314 756501

Geelen Consultancy
Jan Geelen
[email protected]
0317 - 425958
0620607090

Publicatiedatum: