Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Energie, geluid en milieu beursthema's Tolsma-Grisnich

Tijdens de Fruit Logistica staan er bij Tolsma-Grisnich drie thema’s centraal: energie, geluid en milieu.  Duurzaam ondernemen wordt voor steeds meer ondernemers belangrijk, zo ook voor de agrariërs. We worden ons steeds bewuster van het milieu en zijn bereid ons hierin, deels verplicht, aan te passen. Ook Tolsma-Grisnich speelt in op deze ontwikkelingen. Er wordt geïnnoveerd in energiezuinige machines die een lager geluidsniveau produceren en er worden middelen gebruikt die minder schadelijk zijn voor het milieu. Kijk bijvoorbeeld naar de AIR CONTROL MAX, onze revolutionaire ventilator met een geluidsniveau tot 36% lager, toerental tot 35% lager en een luchtopbrengst van 7% hoger. Maar ook met de nieuwe QCC edition is een duurzame toekomstbestendige installatie ontwikkeld die past binnen de huidige, strenge wet- en regelgeving.  

Een ander systeem wat tijdens de Fruit Logistica centraal staat is het condensdrogen. Condensdrogen maakt het mogelijk continu weersonafhankelijk te kunnen drogen, zorgt voor een betere productkwaliteit en is energiezuinig.

Benieuwd naar de ontwikkelingen en innovaties van Tolsma-Grisnich? Bezoek het bedrijf in hal 5.1 op stand A13. 

Publicatiedatum: