Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Monitoren op afstand – nieuw online platform

Afgelopen week introduceerde het Nederlandse Beacon Fields een nieuwe mobiele applicatie en online omgeving. Het bedrijf wat zich richt op het ontwikkelen en produceren van draadloze sensoren (Beacons) voor de agrarische sector haakt hiermee in op de groeiende vraag naar het realtime en continue kunnen uitlezen van condities van de bodem en het gewas. ‘In het verleden waren we afhankelijk van derde partijen om de data te kunnen presenteren. Met de introductie van ons eigen platform verhogen we het gebruikersgemak aanzienlijk en kunnen we de meetgegevens van al onze sensoren in één oogopslag tonen, op de smartphone en PC’, aldus directeur Robert Kraayvanger.

Met de nieuwe omgeving is het onder andere mogelijk om naast het actueel uitlezen van bodemcondities ook de historie in kaart te brengen, alarmen in te stellen, ziekterisico’s eerder te detecteren, en data te downloaden voor verdere analyses.

Met de aankoop van een Beacon kan de klant gelijk gebruik maken van de nieuwe online omgeving. De mobiele applicatie is vanaf maandag 18 februari verkrijgbaar in de Apple Store en de Google Playstore.

Voor meer informatie:
Beacon Fields
Het Laantje 33
2201 XS Noordwijk
+31 6 3200 08 08
robert.kraayvanger@beaconfields.com
www.beaconfields.com 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven