Nieuwe naamgeving voor Faber Halbertsma Group bedrijven

Vanaf vandaag veranderen de namen van alle bedrijven die tot de Faber Halbertsma Group behoren. De overkoepelende naam ‘Pooling Partners’ valt weg. De nieuwe groepsbranding werd ingeluid met een slag op de gong tijdens de beursopeningsceremonie van Euronext Amsterdam op maandag 18 maart.

Faber Halbertsma Group is marktleider in Europa op het gebied van het leveren van duurzame houten verpakkingsproducten en palletpoolingsdiensten die een bijdrage leveren aan een circulaire economie. Het van oorsprong Nederlandse familiebedrijf heeft een jaaromzet van €324 miljoen en biedt plaats aan circa 840 medewerkers. 

Stan Peeters, CFO van Faber Halbertsma Group sloeg de gong tijdens de opening van een nieuwe beursdag van de Euronext Amsterdam en luidde daarmee eveneens de nieuwe naamgeving in.

'Trots op eigen kracht'
Het wegvallen van de naam Pooling Partners vertaalt zich naar een duidelijke focus op het positioneren van de individuele merken in de markt, terwijl de uitstraling van de groep wordt behouden. De rebranding zorgt ervoor dat de bedrijven zich meer kunnen toeleggen op waar zij in uitblinken. De stap om helderheid te creëren in de structuur van de bedrijfsnamen weerspiegelt ook weer de focus op eenvoud. Door als groep visueel wel als eenheid naar buiten te treden, versterkt ieder bedrijf de positie van de andere. IPP, PAKi, PRS en vPOOL zijn de voornaamste bedrijven die binnen de Faber Halbertsma Group actief zijn, aangevuld met een reeks productiebedrijven.

Per vandaag is ook de nieuwe website live, die een goed overzicht geeft van de ontwikkelingen binnen de Faber Halbertsma Group en de mogelijkheden die de dochterondernemingen bieden.

Voor meer informatie:
Faber Halbertsma Group
Prinses Beatrixstraat 35
4024 HL Eck en Wiel
+31 (0)6 5598 5588
f.colthoff@faberhalbertsmagroup.com  
www.faberhalbertsmagroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven