Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Exportprijs van Chinese knoflook daalde vorige week"

Jenny of Laiwu Intop Import and Export: "Het huidige volume van opgeslagen Chinese knoflook is 1,4 miljoen ton. De markt zal deze hoeveelheid niet kunnen absorberen voordat de nieuwe oogst op de markt komt. Maar de laatste dag van de koelopslagcontracten komt snel naderbij en handelaren met opgeslagen knoflook zijn er gebrand op hun voorraad voor eind maart op te schonen, zodat ze hun contract niet hoeven te verlengen. Daarom daalt de exportprijs voor knoflook eindelijk."

Verpakte knoflook

"De knoflookprijs nam snel toe doordat handelaren speculeerden. De hoge prijs resulteerde in minder orders van overzeese handelaren. Knoflookhandelaren begonnen daardoor hun prijzen te verlagen om meer internationale vraag te genereren."

Knoflookopslag

"Wij denken niet dat de prijs nog veel verder zal dalen. De prijs zal stijgen als de overzeese inkopers knoflook kopen en zal dalen als ze dat niet doen. Knoflookhandelaren uit het Midden-Oosten zullen eind maart ook knoflook inkopen. We zullen moeten afwachten in welke richting de markt zich ontwikkelt."

Verse knoflook

"Mensen uit de sector zeggen dat de Chinese knoflookmarkt al twee jaar in een neerwaartse spiraal zit. Daardoor neemt het areaal af. Daarnaast waren de weersomstandigheden dit jaar extreem. Het volume zal zeer zeker dalen. De prijs voor de eerste knoflook wordt geraamd op € 0,26 voor 0,5 kg. Dat is drie keer de laagste prijs van het begin van het knoflookseizoen van vorig jaar toen de prijs op        € 0,79 per 0,5 kg lag."

Knoflookopslag

"Ongeacht de veranderingen in de markt denken we niet dat de positie van Chinese knoflook op de internationale markt zal wankelen. Het Chinese knoflookaanbod is jaarrond. Daarnaast is de kwaliteit stabiel. Er is dan wel veel speculatie op de Chinese knoflookmarkt, maar dat maakt het ook gemakkelijker om de markt te beheersen."

Het team van Laiwu Intop Import and Export 

Contactpersoon: Ms. Jenny

Bedrijfsnaam: Laiwu Intop Import and Export Co., Ltd.

Telefoonnummer: +86 13563472831 

E-mail adres: jenny@intopenterprise.com  

Publicatiedatum: