Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe stof-/waterzuiger met hoge zuigkracht voor landbouwbedrijven

De nieuwe stof-/waterzuiger van Kärcher combineert voor het eerst het beproefde NT 75/2 stofzuigermodel met een nieuwe brede voorzetzuigmond, om hem om te toveren tot een hoogwaardige en veelzijdige reinigingsoplossing voor landbouwbedrijven. Dankzij zijn hoge oppervlakteprestatie, hoge zuigkracht en efficiënt filterreinigingssysteem, zorgt de NT 75/2 Tact² Me Tc Adv voor netheid op plekken waar vooral fijnstof voorkomt – in het bijzonder in de aardappel-, fruit- en groententeelt.

Uitgebreid en tijdrovend verwijderen van grof vuil en fijnstof met de bezem behoort nu tot het verleden. Om de reinigingsuitdagingen in de landbouw het hoofd te bieden, werd de brede voorzetzuigmond volledig afgestemd op de stof-/waterzuiger met dubbele motor: dankzij speciale borstelstrips met extra wijde openingen kunnen ook grotere vuildeeltjes worden opgezogen waarbij losse stofdeeltjes niet onnodig opwervelen. De 644 mm brede aluminium voorzetzuigmond speciaal ontworpen voor grote oppervlakken biedt hoge zuigkracht. Dit nieuw ontwikkelde model kan meer dan 1250 m² per uur aan en is dan ook bijzonder zuinig. Het kan makkelijk aan diverse ondergronden worden aangepast dankzij het afzonderlijke loopwerk van de voorzetzuigmond. Met behulp van een metalen haak kan de brede voorzetzuigmond makkelijk worden ontgrendeld met de voet, voor eenvoudig losmaken en omhoog brengen zonder bukken.

Het beproefde Tact²-filterreinigingssysteem zorgt voor constant hoge zuigkracht en lange levensduur van het filter. Zo kan meer dan 1000 kg fijnstof worden opgezogen vooraleer het filter aan vervanging toe is. Tijdrovende werkonderbrekingen voor handmatig schudden zijn niet langer noodzakelijk dankzij de automatische reiniging elke 7,5 seconden. Het Tact²-systeem is ook geschikt voor alle soorten vuil – droog, nat, modderig of kleverig. Twee turbines zorgen voor de vereiste hoge zuigkracht.

Andere voordelen van de nieuwe stofzuiger zijn het optimale gebruiksgemak en de flexibele inzetbaarheid op verschillende werkplekken. Ongeacht of er sprake is van nat of droog vuil, kan de 75l-tank van robuust roestvrij staal makkelijk met weinig moeite worden leeggemaakt dankzij de kantelfunctie. De tank is via een vergrendelmechanisme verbonden met het chassis voor transport.  Twee grote achterwielen en twee zwenkwielen zorgen voor wendbaarheid en stabiliteit op verschillende ondergronden. Een totale kabellengte van 30 m biedt de gebruiker volledige flexibiliteit, vooral bij het reinigen van grote oppervlakken. De NT 75/2 Tact² Me Tc Adv is ook voorzien van een afvoer- en zuigslang, een plintenvoorzetzuigmond én twee metalen zuigbuizen om zo een schone en stofvrije werkplek te garanderen.

Voor meer informatie:
Kärcher
www.kaercher.com

Publicatiedatum: