Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

H.W. van der Peet & Zn. gaat uitbreiden

H.W. van der Peet & Zn. is opgericht in Noorden en al vanaf 1967 is dit nationale en internationaal bekende carrosseriebedrijf gevestigd op het industrieterrein in Nieuwkoop. Vanaf 2001 op de huidige locatie aan de Transportweg, waar in 2011 een uitbreiding van 1.500 m2 is gerealiseerd. Op deze locatie zijn geen mogelijkheden meer om verder uit te breiden.

Nieuwe locatie Schoterhoek Nieuwveen
Op het industrie terrein Schoterhoek in Nieuwveen is een pand van een voormalig transport bedrijf vrij gekomen. “Een mooie locatie wat past bij onze doelstellingen,” aldus de directie van H.W. van der Peet & Zn.

Een deel van de activiteiten van Nieuwkoop gaan verhuizen naar Nieuwveen, zodat er in het pand aan de Transportweg ruimte vrij komt om de gewenste productie-efficiëntie te kunnen realiseren.

De nieuwe locatie in Nieuwveen is ca. 5.300 m2 groot waarvan 2.200 m2 bebouwd. In het pand is een werkplaats met smeerput, een inpandige wasstraat en een ruimte voor reparatie, montage en onderhoudswerkzaamheden. Tevens is er een kantoorruimte met kantine gesitueerd.

H.W. van der Peet & Zn. is gespecialiseerd in de productie en verkoop van carrosserieën en trailers voor het vervoer van losgestorte droge stoffen (bulkgoederen). Op het gebied van bandlossers is Van der Peet marktleider in Europa. Naast de productie en verkoop van nieuwe trailers kunnen klanten bij Van der Peet ook terecht voor reparatie en onderhoud, het huren van een trailer of het kopen van een occasion. Bij Van der Peet hebben ze een verhuurvloot van ca. 80 trailers.

www.vanderpeet.nl 

Publicatiedatum: