LLTB-infolijn: 06-83776001

Voortaan ook appen met de LLTB-infolijn

De LLTB Infolijn is vanaf vrijdag 3 mei te bereiken via een nieuw nummer: 06-83776001. Daarnaast breidt LLTB de telefonische bereikbaarheid van de Infolijn uit. Deze is nu te bereiken van 8.30 tot 16.30 uur. Ook is het na 3 mei mogelijk om een WhatsApp te sturen.

De LLTB Infolijn is er voor alle leden met een vraag. Wie de Infolijn belt, krijgt Paul Simons aan de telefoon. Voor de meest uiteenlopende vragen kunnen mensen bij hem terecht. Denk aan vragen over faunaschade, T-rijbewijs, asbestdaken, criminaliteit op het platteland, bedrijfsovername, energie, pachtzaken, erosie, verenigingszaken, subsidies, onttrekkingen van grondwater of mest.

Vragen over zeer specifieke (bedrijfs)situaties, waarbij maatwerkadvies noodzakelijk is, zijn in principe niet bedoeld voor de Infolijn, maar voor de bedrijfsadviseur. De infolijn verwijst daar graag naar door indien nodig. 

Bij calamiteiten als dierziekten kan de Infolijn worden ingezet als calamiteitsnummer.

Uitbreiding bereikbaarheid
Voorheen was de Infolijn bereikbaar via een 0900-nummer. Dit nummer komt nu te vervallen. Door de bereikbaarheid van de Infolijn uit te breiden hoopt de LLTB nog beter tegemoet te komen aan de behoeften van onze leden. Vanaf 3 mei is de Infolijn te bereiken door op werkdagen te bellen tussen 8.30 en 16.30 uur door een WhatsApp te sturen of door te mailen naar info@lltb.nl

Bron: LLTB


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven