Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AB Werkt haalt ruim € 23.000,- op voor KWF

Twaalf medewerkers van AB Werkt Zuid-Nederland stapten op woensdag 22 mei op voor een fietsdriedaagse langs alle kantoren in Zeeland, Brabant en Limburg. In totaal legden ze ruim 330 kilometer af met KWF Kankerbestrijding als goede doel. Op ieder kantoor lag een cheque klaar voor KWF.

AB Werkt zamelde de afgelopen maanden via diverse in- en externe acties geld in voor KWF Kankerbestrijding. Na de finish, op vrijdag 24 mei in Beek, maakte de directie de totale opbrengst bekend. Tevens werd de totaalcheque t.w.v. € 23.166,45 overhandigd aan relatiemanager Bart Hellendoorn van KWF.

Het idee voor de fietsactie is afkomstig van Ferry Beks, regiomanager van AB Werkt en fervent fietser. "Ik heb al vaker gefietst voor het goede doel, onder andere de Alpe d'HuZes. Omdat AB Werkt de verbinding tussen de regiokantoren wil verbeteren, leek het mij een goed idee met collega's te gaan fietsen en iedereen te betrekken bij het inzamelen van geld voor KWF Kankerbestrijding."

Inzamelingsacties
De inzamelingsactie begon in februari 2019. Vele vrienden, familie en leveranciers doneerden geld. Daarnaast werkten collega’s van diverse regiokantoren een dagdeel mee bij klanten. Uiteraard ging al het verdiende geld naar het goede doel. Andere acties die geld opleverden zijn o.a. het verkopen van eieren, ponyrijden, een schilderij-veiling, inzamelen van kleding en het typisch Brabantse ‘Schijt je Rijk’. De afdeling Planning heeft een lastige rebus ingezet om aan geld te komen.

De fietstocht 
Op woensdagochtend 22 mei vertrok het fietspeloton om 8.45 uur bij kantoor Goes voor de driedaagse fietstocht van in totaal 330 kilometer. De eerste dag fietsten de medewerkers 120 kilometer via het kantoor in Etten-Leur naar de overnachtingsplek nabij Goirle. De tweede dag voerde de fietsers langs de kantoren in Hoogeloon en Uden naar de slaapplaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Tijdens de laatste etappe werden de Limburgse kantoren in Horst en de kantoren in Herten-Roermond bezocht om in Beek de driedaagse fietstocht te voltooien.

Finish en afsluiting
De finish vond plaats bij het kantoor in Beek. Vijftien andere collega’s van AB Werkt hebben de laatste 10 kilometer van de route wandelend afgelegd.

Na de finish bij het regiokantoor in Beek, verplaatsen de fietsers en wandelaars zich naar een sportvereniging in Beek voor een afsluitende BBQ. Daar werd, onder toeziend oog van ca 60 collega’s, het totaalbedrag voor KWF bekendgemaakt en de cheque van € 23.166,45 aan een afgevaardigde van KWF overhandigd.

Voor meer informatie:
AB Werkt
www.ab-werkt.nl  
[email protected] 

 

Publicatiedatum: