Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Valtra organiseert wederom Smart Tour in België en Nederland

Vanaf 28 mei aanstaande organiseert Valtra wederom de Smart Tour in België en Nederland. Het succes van de editie van vorig jaar heeft bewezen dat de interesse voor het Valtra tractoren gamma groeit. Daarom zal er dit jaar op maar liefst 5 locaties, verspreid over de twee landen, een nieuwe editie worden gehouden.


Valtra ASeries HiTech4 Field4

Valtra neemt daartoe verschillende nieuwe modellen mee, die zo voor het eerst beschikbaar komen om een testrit mee te maken. Dit geldt bijvoorbeeld voor de recent geïntroduceerde A-serie met Powershift transmissie, onlangs uitgeroepen tot “Machine of the Year 2019”. Maar ook verschillende T4-serie tractoren met de nieuwste stage-5 motoren komen voor het eerst deze kant op, evenals de N174D stage 5 trekker met luchtgeveerde vooras.

En ook op technisch gebied is er veel te zien. In de Smart Tour truck, die mee reist door heel Europa, kunnen de verschillende innovaties zoals Connect telemetrie, AutoGuide GPS systeem en SmartTouch armleuning bediening in detail worden bekeken.

De Finse roots van Valtra zullen tijdens de Tour niet worden vergeten. Hard werken, duurzaamheid en kwaliteit staan daar, net als bij Valtra, hoog in het vaandel. Maar zoals ieder volk hebben ook de Finnen hun eigenaardigheden, waar tijdens de Smart Tour een klein inzicht in wordt gegeven.

De locaties die achtereenvolgens zullen worden aangedaan tijdens de Smart Tour zijn:

o   28 mei - Zele (België)

o   30 mei - Nassogne (België)

o   1 juni   - Boxtel

o   4 juni   - Woudenberg

o   6 juni   - Assen

Voor meer informatie:
www.smarttour2019.nl 

Publicatiedatum: