Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Iperen: Proef de dag in de regio

Dit jaar organiseert Van Iperen Proef de dag in de regio. Proef de dag is hét evenement om in een ongedwongen setting te netwerken en kennis op peil te brengen. Anders dan voorgaande jaren, is dit jaar gekozen voor een regionale opzet. De zeven interactieve bijeenkomsten vinden plaats op een proefveld of bij een akkerbouwer in diverse regio’s. Door deze opzet kan Van Iperen nog beter met de teler in contact komen en inspelen op regionale ontwikkelingen. 

Tijdens Proef de dag wordt de teler in een middag bijgepraat over de actualiteit in de regio en onze visie op meststoffen en biostimulanten. Ook de bodem en de rol op groenbemesters wordt besproken. Daarnaast delen wij onze ervaring met het precisielandbouwconcept TT+. Per locatie worden bovendien regio-specifieke onderwerpen toegelicht.  

Inmiddels heeft Proef de dag in de regio Goeree-Overflakkee, Flevopolder en Hoeksche-Waard al plaats gevonden: met groot succes. Een impressie van deze bijeenkomsten is te vinden op de website www.iperen.com/proefdedag. Het is nog mogelijk om één van de bijeenkomsten bij te wonen, namelijk op de onderstaande data en locaties:

  • Noord-, Zuid-Beveland en Walcheren: dinsdag 2 juli
  • Haarlemmermeer: donderdag 4 juli
  • Zeeuws-Vlaanderen: donderdag 4 juli

Voor meer informatie en aanmelden:
https://www.iperen.com/proef-de-dag-in-de-regio/  

Publicatiedatum: