Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Interessante discussies tijdens Hazera on(ion) tour - Summer edition

In navolging op de on(ion) tour van afgelopen najaar organiseerde Hazera de afgelopen weken de on(ion) tour Summer Edition. Deze avonden werden georganiseerd in nauwe samenwerking met diverse marktpartijen.

"In de uienteelt zijn hoge opbrengst en kwaliteit belangrijk. Maar hoe behaalt u als uienteler deze gouden combinatie? Wat kunt u doen om uw uienteelt zo succesvol mogelijk te laten zijn? Deze thema’s stonden tijdens de afgelopen Hazera on(ion) tour centraal", vertelt Hazera. 

In samenwerking met diverse marktpartijen werden er 8 avonden georganiseerd in de verschillende uienteelt gebieden in het hele land. Centraal stonden de veldbezoeken, maar ook onderwerpen zoals trips, IC coating, zaaisystemen en zaaidieptes werden uitgebreid besproken.

Opmerkelijk was ook het verschil in stand van het gewas op de diverse locaties. Ook dit leverde interessante discussies op. Uiteraard was er ook de gelegenheid om met de gewasspecialisten in gesprek te gaan. 

"Wij kijken terug op een geslaagd event! De avonden werden goed bezocht door zowel telers, handelaren en verwerkers. Dit omdat de avonden een ideaal platform bieden om met elkaar in contact te komen en met elkaar in gesprek te gaan", aldus de organisatie. 

Heeft u vragen over de afgelopen Hazera on(ion) tour? Of heeft u vragen over uw uienteelt? Neem dan contact op met één van de gewasspecalisten:

Voor meer informatie:
Hazera Seeds 
[email protected] 
www.hazera.nl 

Publicatiedatum: