Nieuwe hallen-vulinstallatie in Duitsland

Afgelopen voorjaar realiseerde Tolsma-Grisnich op een bewaar- en verpakkingsbedrijf in Duitsland een automatische geïntegreerde hallen-vulinstallatie die vier cellen van 1.250 ton volledig automatisch kan vullen. Zonder arbeidsinspanning schakelt de installatie over naar een andere bewaarruimte. Bovendien kan één persoon de volledige hal op simpele wijze vullen.

Optimale verdeling van product
Doelstelling van het bedrijf, dat de installatie met name gebruikt voor uien, is om zes keer per jaar producten op te kunnen slaan in de bewaarcel. Het product komt direct vanuit de vrachtwagen via de transportbanden bij de vulinstallatie terecht. De hallenvuller zorgt voor een optimale verdeling van het product in de cel door middel van het gebruik van sensoren. Vier weken geleden is de machine officieel in gebruik genomen en de eerste gebruikerservaringen zijn veelbelovend.

Bron: Tolsma
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.