Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hessing Supervers neemt uienverwerker Peter CV over

Hessing Supervers, een van Nederlands grootste leveranciers van vers gesneden groente en fruit, kondigt de overname aan van de firma Peter CV, een uienverwerker in de Gemeente Dinteloord, Noord-Brabant. De overeenkomst voor de overname is deze week door beide partijen ondertekend. Uienspecialist Peter CV levert gesneden uien aan diverse opdrachtgevers, waaronder een grote quick service restaurantketen, en hanteert een hoge kwaliteitsstandaard. Beide partijen maken geen financiële details van de transactie bekend.

De firma Peter CV (jaaromzet ruim € 9 miljoen, 30 vaste medewerkers) zal onder de paraplu van Hessing zelfstandig opereren. De medewerkers van Peter CV blijven werkzaam op de productielocatie in Dinteloord. Ook de twee huidige directeuren zullen aanblijven ten behoeve van de continuïteit en het behoud van kennis en ervaring. Met de overname haalt Hessing de productiefaciliteiten in huis om uien op een separate plek te produceren.

Focus op productgroep uien
“We kunnen door deze overname een flinke kwaliteitsverbetering van producten met ui bewerkstelligen", laat Frank Hessing, algemeen directeur van Hessing, weten. "Peter CV kan, door zijn specialisme in uien, efficiënter en verser produceren. Het schillen van de uien in Dinteloord levert een forse winst in versheid op en zo ook een kwaliteitsverbetering in onze eindproducten met ui. Daarbij past de overname goed in onze strategie waarbinnen aandacht is voor verdere kwaliteitsverbetering. De kracht van de huidige Peter CV-organisatie is de focus op één product. De separate productie van uien willen we daarom ook in stand houden.”

Voor meer informatie:
Hessing Supervers
www.hessingsupervers.nl    

Publicatiedatum: