Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw track & trace platform richt zich op AGF-sector

Beam Tracking heeft bekendgemaakt dat ze zich met hun track & trace platform nu ook gaan richten op de AGF-sector. Het Beam platform maakt tracking & tracing en voorraadregistratie gebruiksvriendelijk en is vanaf elke locatie en elk apparaat te gebruiken. De start-up maakt gebruik van een cloudoplossing en een app, waardoor het ook mogelijk is om vanaf de iPad op een heftruck direct de voorraad bij te werken. 

Na een pilot met de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB) en succesvolle implementaties in de bloembollensector, richt de start-up zich nu ook op de AGF-sector. "Net als bij de (gekoelde) bewaring van bloembollen is het bij de bewaring van uien, aardappelen en overige groenten en fruitsoorten essentieel dat de locatieadministratie foutloos en up-to-date is", aldus Beam Tracking.

Track & trace platform
Met het track & trace platform wordt het niet alleen voor telers, maar ook voor koelhuizen en exporteurs eenvoudiger om digitaal hun voorraad te beheren en te tracken & tracen. "Doordat men alle wijzigingen en verplaatsingen van de voorraad direct op locatie kan bijwerken, worden fouten beperkt en kan alle data eenvoudig up-to-date gehouden worden. Daarnaast zorgt dit voor meer controle op het proces, minder administratie achteraf en een volledige track & trace historie. En dat zonder de hoge kosten van een duur voorraadsysteem of ERP", zo stellen de oprichters. 

Voor meer informatie:
Beam Tracking 
T: +31 88 58 000 60 
E: [email protected]  
www.beamtracking.com 

 

 

 

Publicatiedatum: