Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Daniels Sourcing Platform: 24/7 full service platform voor vraag en aanbod

Sinds de start in 2010 heeft Daniels OFP B.V. zich gericht op de dagelijkse levering van biologische groenten aan pakstations en importeurs in de AGF-sector in geheel Europa. Oprichter Peter Daniels: “Bij iedere bedrijfsactiviteit ligt de focus op het maximaal voorzien in de behoefte van iedere individuele opdrachtgever. Door de combinatie van het leveren van kwaliteitsproducten, het verzorgen van duidelijke communicatie in het gehele proces en het bieden van flexibiliteit die de markt vraagt, hebben wij op gebied van sourcing de afgelopen jaren steeds meer productaanvragen gekregen. Om onze relaties van tijdige en juiste informatie te voorzien, hebben we een aantal jaren geleden een extranet ontwikkeld. Door hen nu overal en op elk gewenst moment toegang te bieden, gaan we daarin een stap verder.”

Sourcing platform voor afnemers en telers                                      Daniels investeert in de ontwikkeling van een online sourcing platform dat relaties nog meer werk uit handen neemt door hen compleet te ontzorgen. Iedere opdrachtgever kan door gebruik te maken van het Daniels Sourcing Platform de vraag naar bepaalde producten – (biologische) groenten en fruit – op ieder tijdstip aangeven. Het platform zoekt vervolgens 24/7 naar producten die aan de specifieke vraag voldoen. Bovendien maakt het gebruiksvriendelijke platform het mogelijk om eigen specificaties of UNECE-normen te hanteren, om zo de gewenste producten te vinden voor de opgegeven leveringsperiode. “Als er een match is, wordt de volledige order afgehandeld, van laden tot en met betalen. Fullservice en hands-on zoals opdrachtgevers van ons gewend zijn. Zo staat elke deelnemer realtime in contact met een gespecialiseerd netwerk,” vervolgt Daniels.

Meer weten over de mogelijkheden?                                                 Samen met gebruikers wordt continu gewerkt aan optimale oplossingen waar alle deelnemers van het platform van profiteren. Benieuwd naar de mogelijkheden of op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het platform? Aanmelden kan eenvoudig via de website: www.danielssourcingplatform.eu

Bedrijfsgegevens:
Daniels OFP B.V.
Leerlooierstraat 4
4871 EN Etten-Leur
+31 (0) 76 7113927
[email protected]
www.danielssourcingplatform.eu
www.danielsofp.eu

Publicatiedatum: