Palletcentrale Groep neemt Hergé Pallets over

De Palletcentrale Groep neemt Hergé Pallets, gevestigd in Oudkarspel, over. Hergé pallets is al vele jaren zelfstandig actief met het in- en verkopen van gebruikte pallets. De activiteiten van het bedrijf worden nu ondergebracht bij Palletcentrale Noord-Holland. Dit onderdeel van de Palletcentrale Groep is logistiek gunstig gesitueerd langs de A7 op bedrijvenpark Agriport in Middenmeer. De werkzaamheden van Hergé passen volgens de Palletcentrale Groep naadloos bij de bedrijfsvoering van Palletcentrale Noord-Holland.

Uitbreiding
Met deze overname wil de Palletcentrale haar marktpositie in de regio Noord-Holland verder uitbreiden. “Uitbreiding, groei en optimale logistieke processen zijn belangrijke thema’s in de hedendaagse palletbranche", vertelt commercieel directeur Frank Bennemeer. "Op dit moment hebben we vijf locaties en zijn we marktleider in de Benelux op het gebied van gebruikte en nieuwe pallets.”

50-jarig jubileum
Het bedrijf viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk en het bedrijf heeft verder vestigingen in Helmond, Middenmeer, Sas van Gent en Rotterdam. De Palletcentrale Groep verkoopt per jaar 6 miljoen pallets in de Benelux.

Voor meer informatie:
Palletcentrale Groep
Houtsnipweg 2
4791 PC Klundert
Postbus 6090, 4780 LX Moerdijk
T: 0031-168-357013
W: www.palletcentrale.nl  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.