Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF Kennis(sen)dag: Voetbal met Jan en tips van Jos

Tholen – Krijg je als klant straks geen korting meer op je mandarijnen of word je plotseling gebombardeerd tot ‘fan van de dag’? Dan is de kans groot dat je leverancier erbij was op de AGF Kennis(sen)dag 2019. Dit jaar sloten de kleuren van AGF goed aan bij het groen geel van ADO in het Car Jeans stadion in Den Haag.

Klik hier voor de fotoreportage

Op het veld bij ADO Den Haag

Rondleiding door het stadion van ADO-coryfee Lex Schoenmaker

Na de traditionele rondleiding achter de tribunes konden de ruim 300 aanwezigen al genieten van een eerste drankje in de Ooievaarzaal. Daarna was het tijd om te luisteren naar Jan Boskamp die op het podium geïnterviewd werd door Bas van Veenendaal van Ziggo Sport. Wie had verwacht dat Jan geen gevoel had voor groenten en fruit kwam bedrogen uit. Zijn opa had vroeger een groenten- en fruithandel op de groothandelsmarkt van Rotterdam en daar hielp Jan al in zijn vroege jaren met het rondbrengen van bestellingen voor een fooitje. Tijdens zijn loopbaan als coach in Dubai bleek Jan nog wat meer gemeen te hebben met een enkeling uit de sector, namelijk contante uitbetalingen die hij meekreeg in een plastic tasje van zijn club...

Bas van Veenendaal interviewt Jan Boskamp

Na een korte pauze was het tijd voor de tweede spreker van de avond: Jos Burgers. Hij had de lachers op zijn hand die avond en gaf terzijde nog wat goede tips mee voor in het bedrijf. Belangrijkste les die avond: zorg niet dat je het druk hebt maar vooral een goed rendement.

Jos Burgers geeft met gevoel voor humor tips mee aan het publiek

Er was veel herkenning bij het publiek toen Jos Burgers wat praktijkvoorbeelden toelichtte. Een paar van zijn belangrijkste lessen die avond: Buk pas als de klant slaat, korting moet je ruilen, vermijd de zinnen waar je ‘sukkel’ achter kan plaatsen en bij geven kun je nemen. Overigens zijn deze tips ook toe te passen op de eigen thuissituatie. Klaagt je echtgenoot of echtgenote weer dat je die kast nog steeds niet in elkaar hebt gezet, toon dan begrip en geef complimenten. De kans is groot dat je er mee weg komt.

Daarna was het tijd om de magen te vullen en stond er een stamppottenbuffet klaar voor de gasten. Tijdens het eten en de drankjes achteraf was er genoeg gelegenheid om bij te kletsen. Hierbij passeerden de lessen van Jos Burgers nogmaals de revue. Het is nu aan de handelaren zelf om deze voorbeelden om te zetten naar de AGF. Voor meer interesse in zijn marketingstrategieën heeft hij een paar handige boekjes geschreven: te koop zonder korting. De verslaggever die avond had het handiger aangepakt en wist gratis een boek te bemachtigen. Die avond kreeg Jos er één fan bij.

Klik hier voor de fotoreportage.