Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Online betaalplatform iBanFirst breidt uit naar Nederland met overname NBWM

De Belgische internationale financiële dienstverlener iBanFirst plant na een snelle groei in België en Frankrijk nu ook haar vlag in Nederland. Om dit te verwezenlijken, kondigde het bedrijf aan dat het zijn Nederlandse concurrent, de Nederlandsche Betaal- en Wisselmaatschappij (NBWM), overneemt. NBWM is een Nederlandse betaalinstelling met meer dan duizend klanten. Na deze operatie zal iBanFirst een betaalvolume van vijf miljard euro per jaar hebben. 

De overname van NBWM en de uitbreiding naar Nederland maken deel uit van de Europese groeiplannen van iBanFirst. Door een investering in de ontwikkeling van zijn online platform en oplossingen heeft iBanFirst ieder jaar kunnen groeien.

Gevolgen van de overname
NBWM zal in de toekomst opereren onder de naam iBanFirst. Het NBWM-bureau in Nederland zal door iBanFirst gebruikt worden tot midden 2020. Voor de NBWM-klanten zelf verandert er weinig. Zij behouden dezelfde contactpersonen en ervaren dezelfde hoge kwaliteit dienstverlening. Ze zullen ook voortaan gebruik kunnen maken van onder meer persoonlijke IBAN-rekeningnummers en meer afdekkingsopties voor wisselkoersschommelingen. Daarnaast krijgen ze toegang tot het iBanFirst platform, waarmee ze internationale transacties en betalingen kunnen uitvoeren.

“Met het online platform van iBanFirst zullen onze NBWM-klanten voordeel hebben van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van betalingstransacties. Zij zullen bovendien toegang krijgen tot een bredere waaier aan producten en financiële diensten", aldus Jeroen Hoevers van iBanFirst.

Voor meer informatie:
iBanFirst 
T: +33 1 76 44 00 47  
W: https://www.ibanfirst.com/  
 

Publicatiedatum: