Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hazera benoemt Nicolas Tinel tot nieuwe CEO

Met zijn benoeming tot nieuwe CEO is Nicolas Tinel volgens Hazera ‘the right man on the job’ vanwege zijn twintig jaar ervaring bij Limagrain, één van de grootste zaadbedrijven in de wereld.

Nicolas zal de tijd nemen om alle afdelingen te bezoeken en te luisteren naar wat iedereen te zeggen heeft. “Het is nu eerst mijn taak om all communicatielijnen binnen de organisatie te verbeteren: ‘connecting the dots’.” 

Nicolas Tinel werkt al meer dan twintig jaar voor moederbedrijf Limagrain. Na zijn benoeming bij Limagrain in 1999 stond hij aan de start van een soort wereldtour. Als sales manager woonde en werkte hij in vijf verschillende landen, waaronder India en de Verenigde Staten. Op deze manier heeft hij veel kennis over de verschillende producten en hun productiegebieden opgedaan.

Smaakbelevingsdagen
Nicolas geeft aan dat zijn ambitie wat betreft smaak al wordt uitgevoerd. “De jaarlijkse Taste Experience Days zijn nieuw bij Hazera Seeds. Dit concept werd voor het eerst succesvol gepresenteerd in september 2019 bij het nieuwe Research & Development station in Warmenhuizen. In één van de hallen werd een soort van supermarkt gebouwd waar 130 soorten groenten werden gepresenteerd. Alle producten werden mooi uitgestald.”

Tinel gelooft sterk in deze nieuwe formule. “Het laat klanten precies zien hoe we werken en wat de resultaten zijn. Ze kunnen onze varianten proeven, ruiken en voelen. Bovendien kunnen ze onze experts alle vragen stellen die ze hebben. We zullen altijd de tijd nemen om naar hen te luisteren. We hebben gezien dat dit een effectieve aanpak is.”

Voor meer informatie:
Hazera Seeds B.V.
[email protected] 
www.hazera.nl 

Publicatiedatum: